Verjaardagsshow

Verjaardagsshow van Rolando !

De verjaardag show is voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

U heeft alles al eens gehad ! Maar u wilt toch graag uw kind weer verrassen met een mooie en feestelijke dag. Dan kan Rolando u en uw kind blij maken met zijn verjaardag show. Deze show is gewoon in uw huiskamer uit te voeren en samen met u overlegt hij wat de beste plek is. Het is een combinatie van liedjes, goochelen en ballonnen. Rolando neemt alles mee wat hij nodig heeft om uw huiskamer om te toveren in een klein theater.

Voor de jarige heeft hij een speciaal liedje in de verjaardagsshow en hij / zij krijgt ook de CD “Gewoon Rolando” met de 3D sleutelhanger cadeau. Aan het eind van de show krijgt iedereen een goocheldiploma mee naar huis en we goochelen snoepjes tevoorschijn. Met deze laatste goocheltruc zijn de kinderen natuurlijk helemaal blij.

Tafelgoochelen voor kinderen :

Tafelgoochelen voor kinderen van 4 tot 7 jaar :

Speciaal voor kleine groepjes (5 tot 8) kinderen geeft Rolando een klein goochelfeestje weg. Met een bijzondere boekenkast waar magische boeken in staan neemt hij de kinderen mee naar een Kasteel in de Schotse hooglanden. Daar op het dorpsplein en in het kasteel gebeuren magische dingen die zij samen op lossen. De spreuken in het goochelboek helpen natuurlijk ook wel een klein beetje mee.

De prijs is zeer klein gehouden zodat het toch in uw budget past. Kijk snel in het menu naar de nieuwe show.

Ballonnen workshop :

Vanaf 8 jaar een workshop ballonvouwen volgen ?
Op je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes zelf ballonfiguren maken is natuurlijk super stoer. In een twee uur durende les (met pauze) leert Rolando de kinderen de beginselen van het ballonvouwen. Daarna ga je met een zak vol eigengemaakte ballonfiguren naar huis. Op jouw verjaardag is dat best wel cool.

Tot 10 kinderen is deze workshop goed uit te voeren.

Kinderdisco :

Een kinderdisco voor de verjaardag van uw kind organiseren.
Diverse ballon spelletjes, de nieuwste muziek en ook nog rook en een bellenblaas.
Door de spelletjes blijven ze geboeid en houd hij ze lang bij u vandaan.

Totale tijdsduur is 2.5 uur.
Met een professionele geluidsset.

Let op : Op de Zaterdagen doe ik geen verjaardagen.

Reacties zijn gesloten.