Kindershow

Een kindershow vol liedjes en magie.

De kindershow is voor kinderen van 4 tot 12 jaar, de laatste groep word altijd meegetrokken door de jongere kinderen. Met zijn lach en twinkel oogjes maakt Rolando iedereen blij en zorgt hij ervoor dat het een feest word.

Rolando is een kinderartiest die werkt vanuit zijn hart en dat merk je. Dat geeft de puurheid aan wat een kind aantrekt en daardoor houden kinderen van jonge leeftijd het lange tijd vol in zijn show. Beleef het zelf mee en boek deze show !

Wat kunt u verwachten in deze voorstelling

Rolando neemt de kinderen mee in een actieve show waar van alles gebeurt. Hij trekt de kinderen de magische wereld van de goochelkunst in en zij spelen uiteraard een actieve rol hierin. De kinderen kunnen beter goochelen als ze zelf gedacht hadden en staan dan ook verbaasd wat er allemaal gebeurt. Tussendoor zingt hij zijn liedjes van zijn CD ” Gewoon Rolando “ waar je gewoon niet bij stil kan blijven zitten.

De kinderen die meehelpen in de show krijgen een goochel diploma mee naar huis. Heeft u zin in een wervelende show waar de vonken van af schieten en wilt u de kinderen een onvergetelijke voorstelling geven. Boek dan snel de show van Rolando of vraag een vrijblijvende offerte aan !!!

Show lengte :

Totale tijdsduur van de kindershow is minstens 60 minuten (door het enthousiasme van de kinderen en mijzelf kan het wel eens uitlopen).
Een gezellige familie show waar iedereen in betrokken word en je ook nog eens met een blij gevoel naar huis gaat.

Wat neem ik zelf mee :
Ik neem een professionele geluidsinstallatie mee en werk met een headset.
Aan de zijkanten staan banners van Rolando.
Een gordijn decor ( alleen voor zaaltjes en podium ) staat achter mij voor spullen te verbergen.
Twee goocheltafels met diverse trucs daarop uitgestald.
Een goochelkast met diverse kleine en grote trucs.
De rode loper waar de kinderen op staan met helpen ( alleen gelijkvloers )

Reacties zijn gesloten.