Multimedia

Het woord multimedia staat voor zichzelf :

Foto’s en video materiaal van kinderartiest Rolando kunt u hier bekijken.
Het geeft een indruk wat hij allemaal voor u kan doen bij uw feest of evenement.
Hoe zien zijn shows eruit en hoe reageert het publiek op hem als hij op het podium staat.

Dat laatste is best wel belangrijk omdat u zelf graag kwaliteit verwacht en u zo kunt zien of hij een aanvulling zou kunnen zijn op uw feestelijke dag.

Kindershows

Op deze pagina krijgt u een goed beeld van de kindershows die Rolando allemaal kan aanbieden. Of het nu een Peuter / kleutershow is of dat hij met zijn spetterende kindershow langs komt, het laat zien dat de shows vol actie, humor, liedjes en gezelligheid zit. De gezichten van de kinderen geven een goed beeld hoe zij het allemaal beleven en ervaren. Op YouTube kunt u trouwens nog veel meer beeld materiaal vinden van zijn shows.

Meer foto's >>>>

Muzikale belevenis

Muziek blijft altijd een belangrijke factor bij feesten. Doordat Rolando achtergrond muziek kan verzorgen, kinderdisco en back to the Eighties is er voor iedereen wel iets te vinden. Dat mensen het naar hun zin hebben met muziek is op foto’s altijd goed te zien. Het straalt er letterlijk vanaf en het zorgt ervoor dat mensen weer met een goed gevoel naar huis gaan.

Meer foto's >>>>

Bobbie en Rolando

Hun vriendschap gaat heel ver terug in de tijd en samen hebben ze dan ook heel wat meegemaakt. Ook samen nieuwe uitdagingen aangegaan, zoals de kinder CD’s van Rolando maken, de Haagse ballonnenboer met Stekeltje op de markt brengen. En niet te vergeten gewoon samen optreden en lol en plezier hebben met de shows en de kinderen, want dat is waar ze allebei voor staan.

Meer foto's >>>>

De liedjes van Rolando

Samen met Gert jan v.d Ende (Bobbie) heeft Rolando in de afgelopen jaren twee kinder CD’s gemaakt. Liedjes die bol staan van leuke teksten, maar belangrijker nog is dat ze door iedereen meegedaan kunnen worden. Het zijn liedjes waar je niet stil bij kunt staan en ze zijn ook nog eens verslavend. Maar dat is ook niet verwonderlijk als de grootmeester de muziek geschreven heeft.

Meer foto's >>>>

De Kerstshow

Met de kerst is het altijd feestelijk en gezellig. Dat wil je natuurlijk terug zien in de shows die je bij je Kerst entertainment wilt hebben. Rolando heeft een aantal shows die hij u kan geven. Op de foto’s is te zien in wat voor Kerstsfeer hij het allemaal kan brengen met ballonnen, liedjes en magie. Samen met de kerstman maakt hij er een vrolijke, en een klein beetje serieus kerstfeest van.

Meer foto's >>>>

Theatershow

Op deze foto’s is Rolando heel trost. Zijn eerste theatershow in 2011 waar een verrassing optreden van Bobbie in verwerkt zat. Na heel veel jaren van tegenslag was dit de ommekeer van kinderartiest Rolando en wat was het gaaf, gezellig en bijzonder. Dat het op de foto’s te zien is laat zich raden. Het publiek waar vrienden, familie en het belangrijkste zijn ouders zaten, genoten met vollen teugen. Het begin van een heerlijk bestaan als kinderartiest, dat zie je en dat voel je gewoon in deze foto reportage.

Meer foto's >>>>

Heeft u zelf foto's genomen en u wilt ze graag aan Rolando sturen.
Neemt u even contact met hem op voor verdere details.

Reacties zijn gesloten.