Typetjes

Typetjes van Rolando vind u hier

Rolando kunt u ook als een typetje inhuren voor een spetterende act.

* Als ” Haagse Ballonnenboer ” is hij op zijn plaats bij alles wat met de natuur te maken heeft.
* Als ” Lakei ” kan hij uw gasten op een bijzondere manier bij uw feest binnen halen.
* Als ” Rolando ” is hij de muzikale entertainer van de Sint die met zijn ” Uit je dak show “iedereen letterlijk uit zijn dak laat gaan.

De Haagse ballonnenboer en Stekeltje

De Haagse ballonnenboer is de enigste boer in Nederland die verse ballonnen kweekt. Ze van het land gaan ze mee in zijn ballonkoffer en naar de klant. Een karakter wat graag gezien word en hij heeft ook nog eens zijn eigen YouTube kanaal met allerlei avonturen. Stekeltje helpt hem graag daarbij en samen met ballonnen is dat wel eens chaos. De Haagse ballonnenboer heeft voor elk evenement of feest wel een passende show aan te bieden.

Hij loopt graag rond op uw braderie, in de dierenwinkel, bij de winkelstraat of uw evenement. Maar gaat ook graag langs bij de mensen thuis, dus er is altijd wel een feestje waar hij graag naar toe gaat.

Meer informatie >>>>

De Lakei

Deze Lakei doet gewoon zoals die is, gezelligheid brengen en zorgen dat uw gasten het naar hun zin hebben. Met zijn helpende hand neemt die graag de jassen aan van de binnenkomende gasten en wijst hij hun de weg. Maar hij helpt ook heel graag mee in de bediening als dat nodig is, maar dan wel op zijn vrolijke manier. Soms geeft die een hartje weg, en op andere keren weer mooie rozen van ballonnen.

Meer info >>>

Sint show met Rolando

Kinderartiest Rolando haalt graag Sinterklaas op een vrolijke en muzikale manier naar binnen. Met zijn ” Uit je dak show ” zorgt hij ervoor dat bij uw bedrijf of evenement de pannen van het dak gaan. Hij zorgt voor de binnenkomst van Sinterklaas en hij zwaait hem ook weer uit. Alles wat daar tussenin gebeurt verzorgt hij met zijn show. Sinterklaas zal het aan niets ontbreken, maar ook de kinderen en ouders gaan compleet uit hun dak als ze meedoen en zingen met Rolando.

Bekend van de intochten van Scheveningen, Den Haag, de Ernst en Bobbie Sintshow, De club van Sinterklaas, TV West en vele andere grote evenementen en optochten. Wilt u hem graag boeken, zorg wel dat u op tijd bent want Rolando is al heel snel volgeboekt.

Meer info >>>

Reacties zijn gesloten.