Kindershows

Ruime keuze aan kindershows !

Voor elke doelgroep heeft Rolando wel een aantal kindershows aan te bieden.
Ze zitten vol actie, humor en staan bekend om hun kwaliteit en gezelligheid.
Om uitvoeriger in te gaan wat de shows precies inhouden staat hier de informatie.

U wilt graag weten welke show het beste bij uw feest of evenement past.
Van een kleine verjaardag show tot aan grote evenementen, het is geen probleem.
Zowel ouders als kinderen worden actief betrokken in zijn shows.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

* Kindershow
* De PDD-Nos show
* Verjaardagshow
* Peutershow
* Tafelgoochelshow
* Kleutershow
* Goochelshow
* Ballonnenshow
* Communieshow
* Kerstshow
* Sinterklaasshow

Kindershow

Een kindershow voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Een actieve kindershow waar Rolando de kinderen mee neemt op ontdekkingsreis door de wereld van de Magie. Maar ook de stemmen kunnen gesmeerd en uitgetest worden met zijn liedjes waar je gewoon in mee wilt doen. De kinderen spelen uiteraard een actieve rol in zijn show want de kinderen kunnen beter goochelen als ze zelf gedacht hadden. De liedjes komen van zijn CD ” Gewoon Rolando “ die hij Samen met (Bobbie) geschreven en gecomponeerd heeft. Zal het de kinderen en ouders lukken om niet mee te zingen ?

Meer informatie >>>

Verjaardag show

Wat moet je nu weer verzinnen op de verjaardag van je kind ? Alles al gehad ! Dan word het tijd voor Rolando’s verjaardagsshow !

Een interactieve show vol met liedjes en goochelacts van Rolando waar ook een liedje van Ernst en Bobbie inzit. De jarige mag verkleed als Bobbie meedoen met het lied en de kinderen mogen meezingen, dansen, of gewoon lekker kijken, alles mag. Voor de jarige heeft hij een speciaal liedje in de verjaardagsshow en krijgt de CD “Gewoon Rolando” met de 3D sleutelhanger cadeau.

Meer informatie >>>>

Peuter / kleutershow

Leeftijd van * 2 tot 5 * jaar en de tijdsduur is ongeveer 45 minuten.

Rolando heeft speciale liedjes en goochelacts aangepast voor deze kleine doelgroep.  Ze zitten met volle aandacht te kijken en hebben rode wangetjes aan het eind van de show. Deze peuter/ kleutershow heeft een bijzonder verhaal over pestgedrag ! Met reus Stap en een kabouter Stip in de hoofdrol.

Meer informatie >>>>

Tafel goochelact

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Niet zoveel kinderen op de verjaardag bij u thuis, of juist heel veel kinderen verspreid over de hele dag op uw evenement of opening. Dan is deze magische boekenkast bij uitstek geschikt om in te zetten op uw feest. Met zijn bijzondere boeken en de magische kracht van Rolando gaan de kinderen samen met hem aan de slag om de goochelkunst te ontrafelen.

Meer informatie >>>>

Ballonnenshow

De ballonnenshow is een combinatie van ballonfiguren en goochel acts. Toe te passen bij grote evenementen, straatfeesten, winkelstraten, braderieën, openingen etc. In deze show word het publiek vast gehouden op locatie. Kinderen en ouders doen actief mee.

Ook als “de Haagse Ballonnenboer” in te zetten.

Meer informatie >>>>

Kinderdisco

De kinderdisco is voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

De disco is ontwikkeld met het doel de kinderen bezig te houden. Vandaar dat er muziek gecombineerd word met coole spelletjes. Kinderen gaan nu eenmaal niet een paar uur dansen.

Te combineren met goochelen en liedjes van de CD. De kinderen mogen altijd hun eigen favoriete muziek meenemen. Alles is bespreekbaar.

Meer informatie >>>>

Kerstshow

De Kerst show bestaat uit verschillend entertainment. Het is een combi van ballonvouwen in kerstsfeer, kerstliedjes en magie. Alles word door elkaar gemixt waardoor je een bijzonder geheel krijgt.

Het is een doorlopende voorstelling met steeds een andere act. Het is ” non stop ” het publiek bij de les houden. Op die manier blijft er steeds nieuw publiek komen.

Alle kinderen die meegedaan hebben krijgen een klein cadeautje. Dus niemand gaat met lege handen naar huis. Want in de kerst sfeer is alles mogelijk.

Meer informatie >>>>

Reacties zijn gesloten.