Among us / Ballonnen workshop

Among Us is een figuurtje uit het online computerspel dat gestart is in 2018. Het is van de Amerikaanse spelstudio InnerSloth en daarom leek het me wel leuk om daar een ballonnen workshop van te gaan maken. De technieken die ik gebruik zijn goed hanteerbaar voor iedereen, en zelfs als je bepaalde technieken niet beheerst, dan kun je ze terug vinden op mijn YouTube kanaal. Ze zijn er in verschillende kleuren, dus je kunt helemaal naar je eigen idee aan de slag.

Vind je de video leuk van deze Among us workshop dan zou een DUIMPJE erg graag ontvangen worden. Het helpt weer mee om het kanaal meer in de schijnwerpers te krijgen. En mocht je een vraag hebben, dan mag je die onder de video stellen bij de reacties en dan help ik je zo snel mogelijk. Want het moet altijd ontspannend blijven met ballonnen, dus ook de problemen moeten opgelost worden.

Heb je ballonnen of een ballonpomp nodig of misschien wil je wel een compleet workshop pakket, dan kun je dat allemaal vinden op de webshop van ballonnen-hondje. Kijk daar maar eens rustig rond en heb je een vraag dan helpen ze je graag verder. //www.ballonnen-hondje.nl

Mocht je zelf nu ideeën hebben over een ballonworkshop, geef dat even aan de Haagse ballonnenboer door. Ik ga dan kijken of het ook uitvoerbaar is om er een workshop van te maken zodat het ook voor iedereen mee te doen is.

De Haagse ballonnenboer doet veel meer als alleen maar workshops geven. Kijk daarvoor op zijn website : //dehaagseballonnenboer.nl. Daar kun je alles vinden wat te maken heeft met ballonshows, karakters, workshops en nog veel meer.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag toe en blijf allemaal gezond

Ballongroet van de Haagse Ballonnenboer.

#amongusballon #gameballoon #onlinespel #haagseballonnenboer #amongusballonnen #ballonworkshop #ballonfiguren #amongusballoons #balloons #balloonamongus #entertainment #vouwballonverkoop #workshops #workshopballonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *