Chrome ballonnen

Chrome en Pearl vouwballonnen zijn erg cool om te gebruiken voor ballonfiguren. Maar je moet toch wel weten hoe je daarmee om moet gaan, want ze zijn net iets lastiger om op te blazen en te bewerken. Doordat ze stugger zijn moet je er net iets meer moeite voor doen om ermee te vouwen. Maar als je daar een zwaard, hond, bloem of andere figuren van maakt ziet het er wel vet cool uit (zoals ze zouden zeggen ).

De Haagse ballonnenboer laat je even de chroom ballonnen zien en wat voor uitstraling ze hebben als je ze eenmaal opgeblazen hebt. Ook geeft die even wat tips voor het opblazen ( waar hijzelf ook weleens de mist mee ingaat natuurlijk) en op die manier kun je net iets fijner met je chrome ballonnen werken. Heb je geen idee waar je deze pearl / chrome vouwballonnen kunt kopen. Kijk even op de webshop van ballonnen-hondje. //www.ballonnen-hondje.nl.

Daar kun je alles vinden wat je nodig hebt om deze gave en indrukwekkende ballonfiguren te gaan maken. Heel veel plezier en heb je vragen? Stel ze in de reactie bij de video of ga naar de Facebook pagina van de Haagse Ballonnenboer.

Blijf allemaal gezond en voor nu een fijne dag verder.

Reacties zijn gesloten.