GRATIS !! – WIN een ballonnen workshop set van de Haagse Ballonnenboer voor niets !!

Ja hoor, de Haagse ballonnenboer heeft de 1800 ABONNEES alweer gehaald en daar gaan we nu een FEESTJE van maken. GRATIS en helemaal voor niks ga ik een ballonnen workshop set verloten onder diegene die hun naam onder de video zetten. De winnaar wordt over 2 weken ( rond 8 Oktober ) bekend gemaakt door een trekking die ik waarschijnlijk LIVE op mijn YouTube kanaal bekend maak. En als er veel kijkers reageren dan wil ik het meerdere keren gaan doen, want dit is veel te leuk. En door jullie heb ik tenslotte de 1800 abonnees gehaald. Als ik de 2000 abonnees gehaald heb dan ga ik een aantal mooie prijzen verloten onder jullie.

Maar zover is het nog niet. Onwijs bedankt voor alle nieuwe kijkers die weer geabonneerd hebben, meedoen met de workshops en dat iedereen zo trouw is met het meekijken. Natuurlijk gaat de Haagse ballonnenboer gewoon door met leuke workshops maken en andere video’s om jullie mee te laten genieten wat hij allemaal doet en meemaakt. We hebben de 370 video’s bereikt, dus nog maar heel even we zijn bij de 400 workshops en filmpjes. Ook dat is al heel stoer om te hebben. En ideeën heb ik nog genoeg, dus dat gaat helemaal goed komen.

Mocht je nu zelf ook leuke ballonfiguren hebben en daar zou je graag een workshop van willen hebben, laat dat dan even weten. Dan kan ik kijken of het allemaal uitvoerbaar is. Voor nu iedereen nogmaals bedankt en op naar de 2000 abonnees.

Ballonnengroet van de Haagse ballonnenboer.

#haagseballonnenboer #entertainment #creative #ballonfiguren #balloontutorial #ballonnen #balloontwist #tutorials #freewin #gratis #prijs #feestje #party

Reacties zijn gesloten.