Haagse Ballonnenboer on Toer !!

Haagse Ballonnenboer “ On toer “ met zijn handkar !

Het is opvallend, vrolijk, kleurrijk en ook nog eens op zijn boers. De nieuwe ballonnen act van de Haagse ballonnenboer mag er zijn. Met zijn handkar vol met ballonnen en bloemen zorgt hij ervoor dat uw braderie of winkelcentrum in zeer korte tijd vrolijkheid uitstraalt.
Doordat hij alles bij zich heeft is hij ook nog eens makkelijk te verplaatsen zodat hij op veel plekken aanwezig kan zijn. Hij loopt dus gezellig rond op uw locatie.

Met “ de Haagse Ballonnenboer on Toer “ wil je gewoon je publiek of gasten blij maken.
Juist door zijn karakter en de uitstraling van zijn handkar vol met ballonnen word het door iedereen gezien. En of je nu klein bent of volwassen, het is voor iedereen een feest.

Waar veel publiek is wil de Haagse ballonnenboer snel kunnen werken.  Daardoor heeft hij de bloemenshow ontwikkeld waardoor hij razendsnel kan uitdelen. Elke bloem is weer anders van kleur en vorm, zodat het snel een ware bloemenzee op locatie is. Maar ook armbandjes zijn zeer in trek.


Dus zoekt u iets voor uw winkel, winkelstraat of braderie, de Haagse Ballonnenboer is er helemaal klaar voor. De Handkar kan ook uitgerust worden met vrolijke muziek of een microfoon, zodat de Haagse Ballonnenboer ook uw acties van die dag aan kan kondigen.

Verzorgingshuizen:

Ook daar is deze act perfect in te passen. Want wat is er niet leuker als er ineens een Haagse Ballonnenboer binnen komt lopen met een kar vol ballonnen. De verrassing is des te groter als hij ook nog eens meezingers meebrengt waardoor het feest helemaal compleet is. De senioren zullen dit niet snel vergeten en kunnen terug kijken op een vrolijke dag.

Mail naar info@haagseballonnenboer.nl of bel hem direct op 06 18 26 76 93.

Hij gaat dan ook graag in overleg met u om te kijken wat het beste bij uw situatie past.

En reken maar dat hij er klaar voor is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *