Het magische stoplicht

Goochelen met de Haagse Ballonnenboer nummer 5 alweer. Hij neemt je dit keer weer mee in zijn magische wereld van het goochelen. Met zijn stoplicht truc gaat het toch even anders als hijzelf gedacht had. Want weet jij bijvoorbeeld wat het gele licht betekend in het midden. De Haagse Ballonnenboer is heel erg benieuwd of jullie dat weten. De rode kleur is niet zo moeilijk te raden natuurlijk, maar in deze video gaat er toch iets niet goed met deze handeling.

Maar gelukkig zijn jullie er om hem te helpen en hij weet echt wel dat jullie hier goed in zijn. Het blijft leuk om jullie iets van zijn goocheltrucs te laten zien die hij gebruikt in zijn shows. De Ballonnenboer vind het ook super gezellig om op deze manier toch actief bezig te zijn met jullie. Maar mocht je het nu leuk vinden en zou je hem graag bij je thuis willen zien goochelen of ballonnen zien vouwen. Ook dat kan hoor, zelfs nu in corona tijd is dat geen probleem.

Van te voren nemen we de regels door de het RIVM opgesteld hebben om alles in goede banen te leiden. En de Ballonnenboer komt graag naar je toe om zijn magie te laten zien. Dus neem anders eens een kijkje op zijn website : //www.dehaagseballonnenboer.nl. Heb je een Facebook pagina en zou je graag vrienden willen worden van de Haagse Ballonnenboer, ga dan snel naar zijn pagina en word vrienden met hem. //www.facebook.com/dehaagseball…

En mocht je nu ook erg creatief zijn dan heb je vast al gezien dat hij ook ballonnen workshops geeft. Vanaf dat de corona virus zijn intrede deed is hij daar live mee verder gegaan. Dus hou zijn YouTube kanaal in de gaten, of abonneer je zodat je geen video mist van hem.

Voor nu een magische groet en bedankt dat je mee keek.

Een ballonnen groet van de Ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *