Kindershow op 1.5 meter !

Kindershow op 1.5 meter !!

Omdat kinderartiest Rolando graag optreed heeft hij al zijn shows aangepast om in corona tijd toch een feest te kunnen geven voor u. Wel met de richtlijnen en aanpassingen die door het RIVM vastgesteld zijn die op dat moment gelden.

Alles is voor nu even anders en dat geld ook voor de kindershows van Rolando.
De interactie blijft bijna hetzelfde, alleen op een andere manier dan u van hem gewend bent.
Maar dat het een gezellig feestje word, dat is zeker. Want zelfs op afstand genieten de kinderen en eventuele ouders enorm van zijn liedjes en goochelkunsten.

Ook als u thuis een kinderverjaardag wilt vieren zijn er mogelijkheden om Rolando te vragen. Zo heeft hij de aangepaste ballonkoffer show met ballonnen en magie op 1.5 meter afstand.
Dus ook dan kan er toch een gezellig feestje plaats vinden. Alles in overleg met u.

Dus heeft u straks een verjaardag, bedrijfsfeestje, klein evenement of gewoon iets anders, neem dan zeker even contact met hem op. Samen kunnen we er toch voor zorgen dat kinderen en ouders een onvergetelijke dag hebben. Samen met u overlegt Rolando graag de mogelijkheden en wat hij voor u kan betekenen. Er is meer mogelijk als dat u misschien denkt.

Als u eenmaal bij zijn shows bent geweest, dan begrijpt u waarom de kinderen (en ouders) zo dol op hem zijn. Voor hem is het dan ook weer een uitdaging om op het podium te staan met deze aangepaste shows. Voor sommige bedrijven en families treed hij al meer dan 15 jaar op en dat zegt wel iets over het vertrouwen dat ze in hem hebben.

Voor elke doelgroep vind hij altijd wel een passende uitvoering. Mocht u meer over de 1.5 meter shows willen weten, hij staat u graag te woord. Neemt u dan even contact met hem op.
Mobiel : 0618267693 of mail naar : info@feestmetrolando.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *