Kerstshow

Afgelopen kerst ( 2014 ) heb ik mijn nieuwe kerstshow gelanceerd. Ik had al een aantal jaren dat ik met de Kerstdagen gevraagd werd om een show neer te zetten. Op dat moment had ik helaas nog niets in de kast daarvoor liggen. Dus afgelopen jaar had ik al de nieuwe ballonnen shows ontwikkeld, en daar heb ik nu een kerstshow van gemaakt.
De Kerstshow is een mengeling van liedjes, balloncreaties en goochelacts. De liedjes zijn uiteraard kerst gerelateerd, dus kling klokje klingeling, Rudolf the red Reindeer, jinglebells en meer vervangen dan mijn kinderliedjes. En doordat het een interactieve show is zingt het publiek heerlijk mee.

De balloncreaties zijn ook aan de kerst gekoppeld zodat de Kerstman, pinguïns, sneeuwpoppen en vele andere de revue passeren. En dan de magische noot tussendoor maakt het feestje compleet.
De show is goed in te zetten bij winkelcentra, evenementen, bedrijf feesten en meer. Op deze manier hou ik het publiek vast op de feestplek en heeft iedereen het heerlijk naar zijn zin. Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Duet met de Kerstman maakt het altijd gezellig in de kerstshow

Duet met de Kerstman maakt het altijd gezellig in de kerstshow

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *