Website

De website’s van Feest met Rolando, Ballonartiest Rolando en Ballonnenhondje onderhoud ik allemaal zelf. Ook  het bouwen van de websites heb ikzelf gedaan en dat op zich is al een uitdaging. Ik heb vanaf begin 2006 de website’s opgebouwd en ze zijn steeds professioneler geworden.
De eerste websites waren super druk en kleurrijk, nu zijn ze relaxt en in een constante kleur. Dat moet je in de loop van de jaren gewoon leren.

Ikzelf heb de websites in eerste instantie gebouwd met het programma dreamweaver, en sinds 2014 heb ik alle websites opgebouwd in World Press, een heerlijke systeem.
Het is even wennen, maar als je eenmaal weet hoe het in elkaar steekt, dan worden je websites gelijk veel mooier en met alle plugins is het zeker de moeite waard.

Wat ook nog eens enorm scheelt als je zelf je websites bouwt : de kosten !! Dat is toch het eerste verdiend en nog een voordeel daarbij is dat je steeds up to date bent omdat je zelf alles kan regelen met nieuwe updates plaatsen.
Ik ben nu dan ook weer met een cursus bezig voor het verder ontwikkelen van mijn weetjes over websites en alles wat daar omheen zit. Dus je ziet, ik ben niet alleen met ballonnen, goocheltrucs en liedjes bezig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.