Kindercarnaval Chaam

Bij het wapen van Chaam was het kindercarnaval op Zaterdag 15 Februari. De eigenares had mij gevraagd of ik met de kindershow langs wilde komen en daar een feestje wilde bouwen voor de aanwezige kinderen. Het merendeel waren het Peuters en Kleuters en ze waren allemaal super mooi verkleed. Om 16.30 zou ik beginnen met de show.
De ouders stonden allemaal langs de rand te kijken wat de kinderen allemaal te wachten stond. We begonnen met de Ernst en Bobbie omkleed party en het liedje wachten.
Blijft altijd leuk om die kleintjes om te kleden als deze twee kinderhelden.

Daarna zijn we gaan goochelen met de olifant en meerdere magische trucs. Uiteraard interactie met de kinderen en sommige mochten op het podium komen.
Met het liedje ” Het is feest ” had ik flink wat confetti meegenomen en dat werd goed uitgegooid over de kinderen. Soms even naar rechts voor de volwassenen, want ook die horen er bij. De kinderen deden allemaal erg goed mee en het werd een gezellig feestje. Zeker met het zwaailiedje voor ” Gogo ” was het leuk om de kids te zien zwaaien en buigen voor haar.

Tot 17.30 mocht ik me uitleven. Het was wel erg warm daar binnen met al die feestende kinderen en ouders. Het zweet liep van mijn hoofd af, maar het was het wel dik waard.
Mooie actie foto’s kunnen maken met de gooiende confetti, dat hoort toch echt bij carnaval. Dus daar heb ik even flink gebruik van gemaakt.

Confetti regen bij het kindercarnaval in 't wapen van Chaam

Confetti regen bij het kindercarnaval in ‘t wapen van Chaam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *