Carnavals vereniging de Ooiepieren

Een aantal jaren heb ik bij het Kresiebal van de Ooiepieren mijn ballonkunsten mogen vertonen. Dit bal werd heel veel jaren georganiseerd door deze Haage Carnavals vereniging voor mensen met een beperking. Waanzinnig om dat mee te maken en de zaal was helemaal afgeladen. Niet alleen met de ballonnen ging ik aan de slag, maar ook mijn liedjes show kon ik op het podium laten horen voor iedereen die er op die middag aanwezig was.

En dat is altijd een feest geweest om met iedereen mijn liedjes te zingen. Het leuke is dat deze mensen altijd bijzonder enthousiast zijn en alles mee willen doen. Dus ook op het podium als Ernst en Bobbie verkleden en hard meezingen met de Soepkip.
Ook in de zaal was het een hossen en dansen van jewelste en daar tussendoor ging ik aan de slag met mijn balloncreaties. En zeker bij een carnavals feest horen ballonhoeden en allerlei feestelijke ballonnen waar je mee rond kan lopen.
Dus het werd al snel een dolle luchtige boel en iedereen liep trots rond met mijn creaties.

Helaas hebben ze verleden jaar moeten besluiten om het Kresiebal af te gaan schaffen omdat er geen subsidie meer gegeven werd. Erg jammer en zeker voor de mensen met een beperking die hier altijd een heel jaar naar toe leefde om daar heen te gaan.
Ik heb zelf met heel veel plezier hier belangeloos aan meegewerkt en voor mij was het altijd een dag om zeker vrij te houden. En weer een hoop vrienden er aan over gehouden die mij blijven volgen en ik hun weer. Wat kan het toch heerlijk zijn om op te treden voor mensen met een bijzondere kant van het leven.

Het crazy bal bij de Ooiepieren met de liedjes

Het crazy bal bij de Ooiepieren met de liedjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.