Belgisch park Scheveningen

In Scheveningen heb je het Belgisch park waar ik op Zaterdag 2 juni 2012 mocht optreden met de kindershow. Ik zelf ben daar heel bekend waardoor je publiek toch net weer even anders is. Mensen vinden het prachtig om te kijken hoe je in je shows voorruit bent gegaan en wat er nu weer voor nieuws allemaal te zien en te horen is.
Op dat moment was ik nog met de nieuwe kinder CD bezig ” gewoon Rolando ” dus helaas had ik nog maar 2 nieuwe liedjes. Dat was zing de hele tent maar vol, samen geschreven weer met Gert Jan v.d Ende, oftewel Bobbie van ernst, bobbie en de rest. En mijn dorstige ” siroop ” lied. Samen met mijn theepot en glazen werd dat een kleurrijk liedje.

Het was op die dag lekker weer, dus we konden aardig uit ons dak gaan. De kinderen waren allemaal in een uitgelaten stemming en met springkussens en allerlei oerhollandse spelletjes waren ze al flink vermaakt. Het was ook het jaar van de voetbal, het EK waar we helaas niet zo best tevoorschijn kwamen. Maar ik had wel een voetbal liedje bij me ” Nederland komt om te winnen ” en dat werd goed meegedaan in de polonaise op straat.
De show zat weer boordevol magische trucs waar de kinderen flink in mee mochten helpen. Dat blijft altijd heerlijk om te zien.

Het is altijd jammer dat leuke feesten snel voorbij gaan. Maar ik kon in ieder geval terug kijken op weer een geslaagde dag daar in Scheveningen. Op het eind van de show heb ik iedereen weer voorzien van mijn stoere kaart zodat ze me niet vergeten.
Nou gaat dat toch wel goed, want mensen bellen me na vijf jaar weer op om een feestje te organiseren. Dus ik laat gelukkig goede indrukken achter en zo moet dat ook.

Belgisch plein Scheveningen met het " siroop " liedje

Belgisch plein Scheveningen met het ” siroop ” liedje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.