Boshotel Mike

In het boshotel in Limburg werkt Mike als receptionist en heeft daar meerdere functies. Ik ken Mike al een aantal jaar en ieder jaar dat we daar langs komen is het weer een uitdaging om iets voor hem te maken van modelleer ballonnen. Dit jaar was het iets speciaals en wilde hij daar graag mee op de foto en aan de gasten laten zien wat hij gekregen had. Het was een paaldanseres die toch flink wat kunstjes kon op een luchtige manier.

Het Boshotel is altijd in de kerst zeer sfeervol ingericht, maar dat kan met ballonnen uiteraard bijgewerkt word. Dus alles dagen dat ik daar aanwezig was heb ik me flink uitgeleefd met mijn ballonnen koffer.
Voor mij ook gelijk weer een mooi moment om nieuwe balloncreaties uit te testen en te kijken wat mensen ervan vinden. En aangezien het hotel vol zit met gasten, is dat de beste gelegenheid om dat te doen.
En reken maar dat iedereen blij is dat ik daar rond loop, want wie wil er nou niet zo’n bijzonder ballonmoment op zijn vakantie. En voor mij gelijk weer mooie reclame om te laten zien wat ik allemaal kan maken met ballonnen.

Ik heb de paaldanseres op de ballonartiesten pagina staan, dus wilo je die graag van dichtbij bekijken, ga daar dan zeker even rond snuffelen.

De ballonnenshow is erg geschikt voor grote evenementen

De ballonnenshow is erg geschikt voor grote evenementen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.