Valentijn

Het is weer bijna Valentijn en dan is iedereen druk bezig om zijn geheime liefde stiekem iets moois en liefs toe te sturen. Of je wilt je geliefde op die dag gewoon iets bijzonders geven en verrassen met een mooi liefdevol cadeau.
Dan heb je gelijk een reden om eens even bij Rolando te kijken wat die voor je kan betekenen. Want wist je dat hij ook voor Valentijn heel erg veel kan maken van zijn ballonnen. Of het nou groot of klein is, je vraagt het aan hem en hij kan het vrijwel altijd voor je maken.

Want wat dacht je van een ballonnen hart met een mooi figuur daarin verwerkt. Of misschien denk je wel aan een lief knuffelbeertje wat het hartje voor je Valentijns geliefde vasthoud. Maar ook grote ballondecoraties kan Rolando voor je maken als je deze week je winkel graag in Valentijns sfeer wilt brengen.
Ballonpilaren of bloemen die met hartjes versierd zijn en zeker in de kleuren gemaakt kunnen worden van de liefde.
Eigenlijk is het teveel om op te noemen zoals je ziet. Kijk gewoon even bij ballonartiest Rolando en laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is met modelleer ballonnen.

Wij wensen je in ieder geval een hele liefdevolle Valentijnsdag toe en geniet van alle momenten. Zeg het met een Valentijns ballon !!!!

Als Tinkelbell aan het zweven is, dan heeft ze ook haar toverstof bij zich

Als Tinkelbell aan het zweven is, dan heeft ze ook haar toverstof bij zich

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.